Din byggentreprenör i Bohuslän

Vi på Bohusläns Byggtjänst kan hjälpa dig med det mesta inom bygg - från totalrenovering av hus, tillbyggen till bygge av altaner och lösvirkeshus. Vi åtar oss alla uppdrag oavsett storlek, smått som stort. Vi är erfarna och duktiga med förmågan att hitta kreativa lösningar på utmaningar. Vi ser inte problem, bara utmaningar. För att kunna hålla högsta kvalitet i våra arbeten använder vi endast moderna verktyg och maskiner samt att vi endast högkvalitativa och hållbara material.

Glöm inte att många av våra byggtjänster är ROT-avdragsberättigade! Läs mer här!

Kontakta oss för byggtjänster

Bygg ditt lösvirkeshus med oss

Tillsammans med oss skapas din husdröm. Vi bygger huset på plats och lyfter fram de unika egenskaperna huset ska ha enligt dina önskningar och förutsättningar.

Vad är ett lösvirkeshus?

Ett lösvirkeshus bygg på plats där varje bräda anpassas efter arkitektuell design och husritning. Till skillnad från kataloghus som har begränsade möjligheter att anpassa designen kan ett lösvirkeshus erbjuda större valfriheter anpassa designen efter ens önskemål.

Fördelar med lösvirkeshus

Mångsidighet och hållbarhet

Virke är ett mångsidigt material att bygga med och används flitigt inom byggbranschen. Det går dessutom att böjas i önskad form för specialdesigner och kan anslutas till annat material. Vissa typer av virke tål även tuffa väderförhållanden.

 

Isolering och miljövänlighet

Oavsett om det är ljud eller värme i badrum eller kök presterar virket väldigt bra för att hålla värmen inne samt att virke är en förnybar resurs vilket gör det miljövänligt.

Låt oss göra renovering

Vill du fräscha upp ditt boende eller har du köpt en sommarstuga som du vill göra om? Oavsett om det är köket som behöver renoveras i det nyköpta huset eller samtliga rum som ska renoveras i sommarstugan som du aldrig hunnit komma igång med finns vi där för att hjälpa dig med renoveringen.

Vi erbjuder följande renoveringstjänster

  • Totalrenovering Ska hela huset renoveras, d.v.s. samtliga rum, kök, fasad, tak och allt annat tänkbart som kan renoveras? Vi åtar oss totalrenoveringar och ser till att huset är i nyskick när vi är klara med det.

  • Fasadrenovering En sliten fasad ger försämrar det första intrycket, för dig och för besökare. Vi renoverar fasaden och förvandlar den till en fröjd för ögat.

  • Golvrenovering Är golvet slitet eller ser det bara för fult ut? Vi utför golvrenovering enligt kunds önskningar. Golvet håller i flera år framöver och material samt färg är enligt kunds önskningar.

  • Nya fönster Byt ut de slitna fönstren med oss. Vi använder oss av hållbara och starka material samt renoverar fönsterkarmarna så att de ser nya ut.

Tillbyggnad

Är det dags att bygga ut huset med ett nytt badrum eller ett garage där bilen med alla verktyg får plats? Vi vet hur viktigt det är att ens hem anpassas utefter ens behov och önskningar. Med oss kan du förverkliga dina husdrömmar.

Vi utför tillbyggnader av

  • Badrum Tillsammans går vi igenom önskemålen, design, val av material samt vad för viktiga saker som ska finnas i badrummet för din del.

  • Nytt rum Sugen på en ny matsal eller kanske ett nytt sovrum? Oavsett vad för slags rum som ska byggas utför vi tillbyggnader av nya rum enligt kunds önskningar och förutsättningar.

  • Garage Vill du bygga till ett garage vid villan? Ska 1 eller 2 bilar få plats? Ska du ha ett verktygsskåp där med plats för vinter- / sommardäcken att förvaras? Allt detta går vi igenom.

  • Med mera

Vi är experter på takbyte

Är taket slitet och behöver bytas ut? Kanske behövs en takbehandling. Låt oss hjälpa dig med detta. Vi byter allt från garagetak till taket för uterummet, villan eller sommarstugan.

Viktigt med ett tak i gott skick

Taket är en viktig del av huset. Det skyddar bostaden från hårt väder, vind och regn. Just därför måste ditt tak klara av det nordiska klimatet med fukt, regn och hård blåst, för att hålla en lång tid framöver. När ett takbyte görs får du ett tak, med material av högsta kvalitet. På så sätt kan du undvika kostsamma fukt- och mögelskador. Vi på Bohusläns Byggtjänst har kompetensen och erfarenheten att utföra takbyte och takrenovering.

Kontakta oss